Wings for life world run i Fredericia

Wings for Life World Run


Søndag d. 7. maj 2023 løber folk over hele verden for at fremme forskning af rygmarvsskader ved motionsløbet Wings for Life World Run.

I Danmark finder Wing for Life World Run sted i Fredericia, hvor løbet er arrangeret i partnerskab med Phillips TV & Sound, Red Bull og Fredericia Kommune.

Flere hundrede tusinde deltager på verdensplan i Wings for Life World Run, og nu kan Fredericia glæde sig over at være dansk vært for motionsløbet, som indsamler midler til forskning i rygmarvsskader.


Startskuddet lyder søndag den 7. maj klokken 13.00 dansk tid ved Kulturkasernen, og alle, der vil med, har mulighed for at deltage – kørestolsbrugere såvel som løbere. Om man vil gå, jogge eller løbe, vælger man selv. Wings for Life World Run har ikke en fastlagt distance.

Deltagerne løber indtil at de indhentes af den virtuelle mållinjebil, der sættes i gang 30 minutter efter løbets igangsætning.

Der vil være løbefest med DJ, mad, drikkevarer og aktiviteter på stedet.


Deltag via app i hele landet
Hvis man ikke har muligheden for at deltage i Fredericia, kan man sagtens deltage, hvor end man befinder sig, så længe man har Wings for Life App Run på sin smartphone og selvfølgelig et par Philips Sports hovedtelefoner.


Tilmelding
Tilmeld dig løbet her, Wings For Life World Run, Fredericia.

Relaterede arrangementer

Søn. d. 26/3

Store legedag

Søndag d. 26. marts laver vi hal 5 & 6 om til et kæmpe hoppe-, lege- og klatreland, for hele familien!

Man. d. 27/3

The Great Dane Live

Kom til en uforglemmelig aften i selskab med Liverpool legenden, Jan Mølby.

Søn. d. 07/5

Wings for Life World Run

Søndag d. 7. maj 2023 løber folk over hele verden for at fremme forskning af rygmarvsskader ved motionsløbet Wings for Life World Run.