Fredericia svømmehal

Svømmehal

Sjov og leg i Fredericia ​Svømmehal

I Fredericia Svømmehal har du masser af muligheder for en dag fuld af sjov, leg og velvære.

Med adgang til svømmehallen får du adgang til tre store svømmebassiner med tilhørende 1 ,3 og 5 meter vippe. Vil du hellere slappe af og nyde varmen, skal du prøve vores dampbad og biosauna, som er placeret midt i svømmehallen. Hvis der skal lidt mere fart over feltet, kan du slå dig løs på forhindringsbanen i vores 25 meter bassin. Forhindringsbanen bliver lagt i vandet i weekender og skoleferier.

Svømmehallen er opdelt i tre primære bassiner. Et 25 meter bassin med en dybde på 1,8 meter - opdelt i 6 svømmebaner, et midterbassin med hæve/sænke bund og et springbassin med 1, 3 og 5 meter vippe, hvor dybden er 4,5 meter.

Vi har gode og store omklædningsfaciliteter med rummelige skabe, der låses via adgangsbilletten, som er et chiparmbånd. Vi har tilmed et særligt familierum til spædbørn.

I forlængelse af svømmehallen finder du badelandscaféen, hvor der kan købes mad & drikke.


Covid-19 information:

Der er i øjeblikket restriktioner på antal besøgende i svømmehallen og det tropiske badeland. I svømmehallen må der opholde sig 193 personer. Eftersom der kun må opholde sig 90 personer af gangen i det tropiske badeland, har vi besluttet at inddele dagene i fire tidsrum.

Du kan vælge mellem kl. 10-12, kl. 12-14, kl. 14-16 eller kl. 16-18.

Vil du sikre dig adgang til badeland, læs mere her.

Venligst bemærk at vi har en større kapacitet for antal personer i svømmehallen. Dette betyder at du behøver booke en tid, hvis du blot ønsker en tur i svømmehallen.

Kommende arrangementer
Ons. d. 01/7 til Fre. d. 31/7

Familiesport

Kom til GRATIS til familiesport i hele juli måned.

Søn. d. 06/9

Naja Münster

Youtubestjernen Naja Münster gæster Fredericia Idrætscenter, når hun kommer til Fredericia og giver et underholdende foredrag om livet som realitystjerne.

Tor. d. 08/10

Nik & Jay - akustisk tour

EventC byder Nik & Jay velkommen til Fredericia!

Tor. d. 22/10

Christian Bitz

I dette nytænkende og underholdende foredrag giver Christian Bitz sine tilhørere en ultra konkret og overkommelig guide til et sundere liv.