M

Mountainbikespor

Vi har Danmarks første mountainbike- og paraspor!

Sporet er tænkt som et aktivitetsspor, hvor alle kan færdes. Der er plads til gående, løbende, motionscyklisten og den meget øvede MTB rytter. Dette gøres bl.a. muligt, da sporet er ekstra bredt og dermed designet til at køre i begge retninger.

Sporet er, som det første i Danmark, også designet til også at kunne benyttes af adaptive mountainbikes. Altså således at handicappede, bevægelseshæmmede eller andre kan cykle på sporet med tilpassede cykler.

Området indeholder en spændende og udfordrende teknikzone, som er et mindre område med en teknisk nedkørsel, en dropzone samt en hoplinje, som stiller høje krav til færdigheder på cyklen.

Sporet og teknikområdet er designet i et samarbejde mellem projektleder fra OnTrail Christoffer Riis Svendsen, og bygget af Anders Fallesen, Falles Sti og Sporbyg, Pumptracks.dk - som har vores varmeste anbefalinger.

Den nemmeste tilgang til sporet, er via parkeringspladsen ved Den Historiske Miniby eller ved parkeringspladsen nord for Monjasa Park.

Rigtig god fornøjelse.

Kommende arrangementer
Tirs. d. 06/9

Udspring fra vipper

På udvalgte tirsdage vil instruktør, Peder Brandt, undervise i udspring. Eventet er ganske gratis, der skal blot købes alm. adgangsbillet til svømmehallen for at kunne deltage.