Fredericia Badeland

Badeland

Covid-19 information:

Vigtig info til jer som skal besøge det tropiske badeland i weekender, ferieperioder eller på helligdage.

Som følge af Covid-19 restriktioner, har vi et begrænset antal pladser i vådområdet. I vores tropiske badeland er det nødvendigt at booke en billet på forhånd, hvis du vil være sikker på at få en plads.

Ønsker du blot at benytte vores svømmehal, behøver du ikke booke tid.

Som følge af de nye restriktioner har vi, i weekender og ferieperioder, inddelt dagene i det tropiske badeland i fire tidsrum.

Kl. 10-12
Kl. 12-14
Kl. 14-16
Kl. 16-18

(Bemærk at i efterårsferien, fra den 12. - 16. oktober, vil der være 5 tidsrum)

Vil du sikre dig adgang til badelandet, kan du booke online eller ringe på tlf. 2218 9016. Vi oplever i perioder en stor efterspørgsel, det kan derfor være svært at komme i gennem til os.

Ved booking via telefonen skal der betales på forhånd med MobilePay.

Vi refunderer ikke billetterne.


Nyd det tropiske klima i vores badeland

Det omskiftelige danske vejr betyder intet i Fredericia Tropiske Badeland. Her kan du dase i den varme sauna, slappe af i vores dampbad, nyde oplevelsen i et af vores boblebade med udsigt ud over Den Historiske Miniby eller køre om kap i den 59 meter lange vandrutsjebane. Du kan også prøve kræfter med vores børnerutsjebane, tage en tur i modstrømkanalen eller lade slappe af under vores mammutbruser.​

Fredericia Badeland holder en vandtemperatur på 32 grader, og har et tropisk klima. Det indeholder både et børnebassin på 0,8 meter samt et voksenbassin, der måler 1,2 meter i dybden. I år 2017 blev badelandet renoveret, og der blev istalleret et nyt vandbehandlingsanlæg, som sikrer, at klorindholdet er meget lavt. Dette giver en ekstra god vandkvalitet.

Trænger du til lidt ro om ørerne, kan du bevæge dig ind i vores varmtvandsbassin, som er et stille område. Her holdes der en vandtemperatur på hele 36 grader, så musklerne i kroppen virkelig slapper af. Hvis du vil nyde oplevelsen lidt ekstra, kan du placere dig i boblezonen og lade tankerne flyve væk.

Du kan også få stillet sulten eller tørsten i vores badelandscafé.