Padelbaner ved Fredericia Idrætscenter

Padel

UDENDØRS PADEL

Prøv padel (padel-tennis) hos Fredericia Idrætscenter på vores to udendørsbaner.

Padel er ketsjersport relateret til tennis og squash. Spilles bedst af 4 spillere. Konceptet er stort set det samme som tennis, men her spilles der med ketsjer-formede bat’s, frem for ketsjer med strenge. Boldene ligner tennisbolde, men har 10 procent lavere tryk. Sporten foregår på en mere kompakt bane, hvor væggene kan bruges som bander, som dermed kan medføre et mere intens spil.

Det er hurtigere og nemmere at lære end nogen anden ketsjersport, og forbedrer din reaktionstid og reflekser. Det kræver mindre styrke og teknik, hvilket gør det attraktivt for nye spillere der vil praktisere ketsjersport.

Der kan lejes ketcher og købes bolde i receptionen i Fredericia Idrætscenter.


PRISER

Leje af bane.: 120 kr./banetime.
Leje af ketcher: 20 kr./stk.
Køb af bolde: 50 kr. (for 3 stk.)

FICNESS medlemmer kan booke banerne gratis via halbooking, men har et FICNESS medlem gæster med, skal disse betale 30 kr./time, som afregnes i receptionen.

Ved leje af bane/ketcher, skal der afleveres gyldig ID som depositum i receptionen. Ved misligholdelse af baner/udstyr, forbeholder vi os retten til at kræve erstatning.

Aflysningsbetingelser:
Det er muligt at aflyse en booking frem til 48 timer før starttidspunktet, og pengene vil automatisk overgå til din personlinge halbookingkonto, hvorefter du kan booke en ny tid. Venligst bemærk at vi ikke udbetaler beløbet.

FICNESS medlemmer kan aflyse deres booking frem til 2 timer før start.


ÅBNINGSTIDER

Det er muligt at booke banerne i følgende tidsrum:

Mandag til fredag: 07.00 - 22.00
Weekender/helligdag: 08.00 - 18.00


SÅDAN BOOKER DU EN PADELBANE

  1. Gå ind på https://fredericia.halbooking.dk/newlook. Vær opmærksom på, at du skal oprette dig som bruger.
  2. Vælg "Book baner"
  3. Vælg "Padelbane FIC"
  4. Book den ønskede ledige tid og betal direkte med dit betalingskort.
  5. Din bekræftelse skal du tage med til Fredericia Idrætscenter, hvor chip til adgang, bat og bolde udleveres via receptionen.

OBS! Vi har åben for udlevering/aflevering af chip fra kl. 06.00-22.00. Udenfor åbningstiden vil chip og bat skulle afhentes dagen før booking.