Padel i Fredericia Idrætscenter

Padel

UDENDØRS PADEL

Prøv padel (padel-tennis) hos Fredericia Idrætscenter på vores to udendørsbaner.

Padel er ketsjersport relateret til tennis og squash, der spilles bedst af 4 spillere. Konceptet er stort set det samme som tennis, men her spilles der med ketsjer-formede bat’s, frem for ketsjer med strenge. Boldene ligner tennisbolde, men har et 10 procent lavere tryk. Sporten foregår på en mere kompakt bane, hvor væggene kan bruges som bander, som dermed kan medføre et mere intens spil.

Det er hurtigere og nemmere at lære end nogen anden ketsjersport, og forbedrer din reaktionstid og reflekser. Det kræver mindre styrke og teknik, hvilket gør det attraktivt for nye spillere der vil praktisere ketsjersport.

I sin moderne form, er padel den hurtigst voksende sportsgren i verden.

Der kan lejes ketcher og købes bolde i receptionen i Fredericia Idrætscenter.PRISER

Leje af bane.: 131 kr./banetime.
Leje af ketcher: 20 kr./stk.
Køb af bolde: 60 kr. (for 3 stk.)


FICNESS medlemmer kan booke banerne gratis via halbooking, men har et FICNESS medlem gæster med, skal disse betale 30 kr./time, som afregnes i receptionen.

Ved leje af udstyr, skal der afleveres gyldig ID som depositum i Fredericia Idrætscenter. Ved misligholdelse af baner eller udstyr, forbeholder vi os retten til at kræve erstatning.

Aflysningsbetingelser:
Det er muligt at aflyse en booking frem til 48 timer før starttidspunktet, og pengene vil automatisk overgå til din personlige halbookingkonto, hvorefter du kan booke en ny tid. Venligst bemærk at vi ikke udbetaler beløbet.

FICNESS medlemmer kan aflyse deres booking frem til 2 timer før start.


ÅBNINGSTIDER

Alle dage fra kl. 6-24.

Der er etableret lys på banerne, som tænder automatisk ved behov.


SÅDAN BOOKER DU EN PADELBANE

  1. Gå ind på fredericia.halbooking.dk. Vær opmærksom på, at har du ikke en brugerprofil, skal du oprette dig.
  2. Book den ønskede ledige tid, og betal direkte med dit betalingskort.
  3. Herefter får du tilsendt en engangskode, som skal indtastes på tastaturet ved indgangen til padelbanen. Har du brug for ketcher eller bolde, kan dette købes eller lejes via Fredericia Idrætscenter. Kontakt personalet på tlf. 72106060.

OBS! Der er åben for udlevering/aflevering af lejet udstyr fra mandag til torsdag mellem kl. 08-21 og fredag samt weekender mellem kl. 09-18.