Stormøder

Hos os kan du byde dine gæster velkommen i moderne, velfaciliterede og sportslige rammer.

I Fredericia Idrætscenter tilbyder vi altid en god service, så du kan koncentrere dig om at være vært for din gæster. Vi har masser af erfaring i møder og konferencer for erhvervslivet, foreninger, forbund og politiske organisationer. Det er netop den erfaring, som du får glæde af når du benytter Fredericia Idrætscenter. Vi sørger nemlig for at det bliver en god oplevelse for alle!

Vi er her for at sikre, at du og dine gæster får en god oplevelse.

I Fredericia Idrætscenter tilbyder vi:

  • Personlig service
  • Lækker mad og skræddersyede menuer
  • Moderne AV-udstyr og teknisk personale
  • Plads til alle fra 10 - 1.000 gæster
  • 1.000 gratis parkeringspladser
  • Tæt på motorvej og offentlig transport
  • Rig mulighed for overnatning ved vores naboer, Hotel Fredericia samt Danhostel Fredericia

Få en af Danmarks mest centrale placeringer

Fredericia Idrætscenter har en af Danmarks mest centrale placeringer midt i trekantsområdet. Vi er placeret tæt på både Fredericia Banegård og motorvejen.

Det betyder, at næsten alle mødedeltagere og konferencegæster kan nå frem inden for få køretimer og med 1.000 gratis parkeringspladser lige ved døren, er der plads til alle.


Det siger vores gæster

Nye Borgerliges Ungdom

"Nye Borgerliges Ungdom har af flere omgange afholdt vores årlige landsmøde i ADP lounge i Fredericia Idrætscenter. Vi har været yderst tilfredse med kvaliteten af mødet. Der har være det IT-udstyr vi har haft brug for til afvikling af mødet. Derudover har maden været meget tilfredsstillende, dette både gældende frokostsandwich og aftensmaden. Vi har været meget glade for den service vi oplevede under mødet. Personalet har været imødekommende og smilende, og vi har altid nemt kunne ringe til en medarbejder ved tekniske problemer eller lign. Forud for mødet har der i bookingprocessen og planlægningen være rigtig godt styr på tingene og det har være nemt for vores koordinator at få kontakt med stedet. Så alt i alt en god oplevelse.

Igen, tak for samarbejdet og jeg glæder mig til at se jer til april igen."


Se lidt af hvad vi kan her:

Kontaktpersoner
Kontaktformular