Fester

Hold jeres fest i Fredericia Idrætscenter.

Vores team er med jer hele vejen! I Fredericia Idrætscenter har vi mange års erfaring med at afholde fester. Med vores centrale beliggenhed i Trekantsområdet, et erfarent team og muligheden for at kombinere festen med både aktiviteter og overnatning, er Fredericia Idrætscenter det oplagte sted for din næste fest.

Hver enkelt fest bliver tilrettelagt og afviklet af vores team, der skræddersyer festen til jeres behov og ønsker. Vi kan både holde en mindre fest og den helt store fest for +1.000 gæster.

Udover vores mange forskellige lokaler og faciliteter, udmærker Fredericia Idrætscenter sig ved muligheden for at kombinere festen med overnatning ved vores naboer, Hotel Fredericia samt Danhostel Fredericia, og forskellige aktiviteter - blandt andet bowling, padel, badeland samt andre teambuilding-aktiviteter.

Du er altid velkommen til at kontakte os med en forespørgsel eller for at modtage et tilbud på jeres næste fest.

Vi glæder os til at tage imod dig og dine medarbejdere.

Det siger vores gæster

Sct. Knuds Skole & Børnehave

”Sct. Knuds Skole & Børnehave har i årenes løb brugt Fredericia Idrætscenter ifm. mange forskellige aktiviteter. Da vi stod og skulle afholde vores store og traditionsrige skolefest rakte vi ud efter en løsning hos Fredericia Idrætscenter. En skolefest i nye og fantastiske rammer blev en realitet, som både elever, søskende, forældre og personale samt bestyrelse kun kunnen være stolte af.

Sammen med eksterne samarbejdspartnere fra Fredericia Idrætscenters store netværk blev alt fra opsætning til kompliceret teknik med video, MySelfie, bespisning af +600 gæster samt bar- og loungemiljøer løst til UG.

Vi har allerede bestilt afholdelse af vores skolefest de næste mange år frem.”


Se lidt af hvad vi kan her:

Kontaktpersoner
Kontaktformular
Kommende arrangementer
Tirs. d. 03/1 til Tirs. d. 14/3

Udspring fra vipper

På udvalgte tirsdage vil instruktør, Peder Brandt, undervise i udspring. Eventet er ganske gratis, der skal blot købes alm. adgangsbillet til svømmehallen for at kunne deltage.

Tirs. d. 07/2

Saunagus - hver tirsdag/torsdag

Hver tirsdag og torsdag! Trænger du til at komme væk fra hverdagens støj og larm, få et pusterum så du kan oplade din energi og skabe ro og velvære?

Dyrker du sport?

I Fredericia Idrætscenter er der masser af muligheder for at komme i gang.

Der findes mange måder at være social og skabe sammenhold på, en af dem er at dyrke sport. Bliv en del af et fantastisk FÆLLESSKAB i en af vores mange klubber & foreninger i huset.

Find din sportsgren, og henvend dig til den klub/forening, der tilbyder din sport.

Find din sportsgren her, www.f-i-c.dk/sportsgrene

God træning.