Kostvejledning

Drømmer du om at få mere energi, selvværd og selvtillid ? Tabe de overflødige kilo?

Du skal ikke være FICNESS-medlem for at booke kostvejledning - tilbuddet er for alle. Kontakt os for at høre nærmere om nedenstående muligheder.

Vi tilbyder følgende løsninger:

Kostsamtale uden kostplan 400 kr. (60 min.)
Har du behov for at få din kost tjekket igennem og få hjælp til at træffe sunde valg kan én eller flere enkelte kostsamtaler være det rigtige for dig.
En kostsamtale har en varighed af 60 min. Her tager vi udgangspunkt i dine daglige kostvaner, og sammen finder vi frem til sundere alternative og gode råd og tips til din kost.

​Kostplan uden samtale 500 kr.
Med udgangspunkt i din kostdagbog og daglige aktivitetsniveau, kan vores kostvejleder udarbejde en udførlig kostplan til dit behov. Kostplanen fortæller dig, hvad og hvor meget du skal indtage, men lavet med forbehold for dine præferencer og vaner.

​Kostsamtale med kostplan og vejning 800 kr. (60 min.)
Har du behov for en udførlig kostplan, der fortæller dig hvad, og hvor meget du skal spise, kan denne læsning være det rigtige for dig. Du vil blive vejet, få målt fedtprocent og ud fra en på forhånd udfyldt kostdagbog, inkl. dagligt aktivitetsniveau, udarbejdes en personlig kostplan, som fremsendes efter samtalen.

​Kostvejledningsforløb 1500 kr:
- 3 samtaler
- 2 vejninger på fedtprocentvægt
- Inkluderer kostplan

1. samtale er en indledende snak (60 min.), hvor der tages udgangspunkt i din nuværende situation, finder vi frem til de mål og ønsker, der måtte være til kostplanen.
2. samtale udleveres og gennemgås den udarbejdede kostplan og eventuelle spørgsmål afklares. (30 min)
3. samtale er en opfølgning (varighed 30 min.), som foregår efter 4-6 uger, hvor vi drøfter, hvordan det er gået, og hvor der eventuelt skal foretages rettelser i kostplanen.

Kostvejledningspakken inkluderer to vejninger og fedtprocentsmålinger ved start og slut.
Du har løbende mulighed for mailkorrespondance med din kostvejleder, så eventuelle spørgsmål eller problemstillinger kan løses.

​Opfølgning 300 kr. Inkluderer vejning (30 min.)
Uanset hvilken løsning du har valgt, kan den suppleres med ekstra opfølgninger efter behov. En opfølgning har en varighed af 30 min. og inkluderer en vejning. En opfølgning kan ligge, når som helst behovet måtte opstå og kan være en rigtig god løsning, for at blive ved med at holde fokus på det mål, du har sat dig.