Stærk profilering i Fredericia Idrætscenter

Skal din virksomhed profileres i et af Danmarks største idrætsanlæg?

Start din profilering hos os, målrettet vores ca. 1.000.000 årlige gæster. Vi har et stort udvalg af reklamemuligheder, så skal din virksomhed være synlig, kan en reklameaftale med os være med til at sikre dit budskab når frem. Med en reklameaftale hos os, sikrer du din synlighed overfor vores mange gæster, og viser dit engagement.

Nedenfor denne tekst finder du vores profileringspakker til de digitale skærme i Fredericia Idrætscenter. Lad dig inspirere og kontakt os for at få en snak om mulighederne.

Digitale reklamer:
I Fredericia Idrætscenter har du mulighed for at komme på vores mange digitale skærme i centeret. Vi råder over 20 LCD infoskærme, der er placeret strategisk rundt i centret. Vi har 2 CityInfo skærme som er placeret ved vores to hovedindgange, og så har vi 2 kæmpe 90" skærme i vores træningscenter.

Der er flere skærme på vej!
Vores nye tilbygning og hovedindgang står klar den 01. august 2018. Her vil vores gæster blive mødt af en 7 m2 stor infoskærm.

"Partner" - fordi vi gerne vil spille med.
- Vi mener det seriøst når vi bruger ordet partner. Hvis din virksomhed laver en reklameaftale med os, bliver det et partnerskab hvor vi sparer med hinanden om at finde den bedste løsning.

Lyder det interessant at blive profilieret i Fredericia Idrætscenter?
Så skynd dig at skriv til os. Skriv til Lars Landry Lynge eller Rasmus Hygum Kurtzmann. Kontaktoplysningerne vises nedenfor denne tekst.

BilagStørrelse
PDF icon profilering_fredericia_idraetscenterpdf785.55 KB