Samarbejdspartnere

I Madsbyparken, som tæller Fredericia Idrætscenter, Madsby Legepark og Den Historiske Miniby, har vi et rigtig godt samarbejde med mange forskellige virksomheder, klubber og foreninger. Det gælder både vedrørende projekter, men også i dagligdagen. Nedenfor beskrives et udvalg af vores samarbejdsaftaler.


Crossfitbanen er et godt eksempel på et tæt samarbejde mellem Fredericia Triathlon Team, Fredericia Løbeklub, Fredericia Fag og Firma, Atletklubben HEROS og Fredericia Idrætscenter. Banen benyttes både af klubber, foreninger og FIC´s brugere, men også af byens borgere, som kan prøve kræfter med banen, når den er ledig.


Fredericia Cycle Club og Fredericia Kommune har etableret en pumptrackbane bag Fredericia Idrætscenter, som både benyttes af cykelklubben, men også er til glæde for byens borgere, som frit kan benyttet banen, når den er ledig.


Flexbanerne blev til på baggrund af et samarbejde mellem Fredericia Fag og Firma, Fredericia Kommune og Fredericia Idrætscenter. De bruges både af klubber, foreninger og hallens brugere i øvrigt.


Triklubben, løbeklubben, bokseklubben Heros, Fredericia Basketball klub og Ficness samarbejder omkring holdtilbud, og det fremgår hver uge af Ficness holdplanen.


Madsbyparken har et godt samarbejde med Danske seniorer Fredericia bl.a. omkring bygning og renovering af huse i Den Historiske Miniby. Danske Seniorer Fredericia hjælper også med børneaktiviteter i Madsby Legepark, med at køre Madsbytoget og deres største aktivitet er årets julemarked. Danske Seniorer Fredericia fik FIC´s aktivitetspris i 2017.

I indstillingen til prisen blev bl.a. fremhævet:

Foreningen har været en rigtig god samarbejdspartner. Den har bl.a. været med til:

  • At vedligeholde nogle af de huse der ligger i Madsbyparken
  • At bygge nye huse til Den historiske Miniby
  • At servicere og guide gæsterne rundt i Den historiske Miniby
  • At få udarbejde en ny udviklingsplan for Den historiske Miniby
  • At bowler hver tirsdag formiddag her i FIC og om mandagen og torsdagen at svømme i svømmehallen
  • Der udover afholder i forskellige foredrag i IP Schmidtgården

Madsby Legepark har et godt samarbejde med City Golf ved Jacob Yde, hvilket har resulteret i en anlægningen af en populær Minigolfbane i Madsby Legepark.


Madsbyparken har et velfungerende samarbejde med Campaya Sommerhusudlejning, der fremhæver vores aktivitetsmuligheder som værende blandt de bedste i trekantsområdet.