Selskabsmenu 3

Vælg én ret fra hvert punkt og skab din personlige sammensætning.


Forretter

  • Ballotine af rødtunge m. spinat og tomat
    Vinanbefaling: Ca´ del Magro, Custoza Superiore, Monte del Fra, Italien
  • Svampesuppe m. chorizo og gambas ​
    Vinanbefaling: Chardonnay "Le Village", Domaine de la Métairie d´Alon, Pays d´Oc, Frankrig

Hovedretter

  • Kalv x 2 m. demiglace og svampe
    Vinanbefaling: Neuenahrer, Spätburgunder, Burggarten, Ahr, Tyskland
  • Fyldt unghanebryst m. æblesauce og rosmarin
    Vinanbefaling: Valpolicella Classico, Monte del fra, Veneto, Italien

Dessert

  • Chokolade m. havtorn og chokolade ​
  • Unika oste m. hjemmesylt og sprødt brød

Vinanbefaling: Old Vine Muscat, Chambers Rosewood, Australien


Pris pr. couvert (ex drikkevarer)....................................... DKK 425,-