Selskabsmenu 2

Vælg én ret fra hvert punkt og skab din personlige sammensætning.


Forretter

  • Røget laks m. rugbrød og mayo
    Vinanbefaling: Chicken Shit Chardonnay, Frankland Estate, Australien​
  • Terrin af unghane m. grønt og sprødt ​
    Vinanbefaling: Riesling ”Vom Berg” Schmitges, Erden, Mosel, Tyskland

Hovedretter

  • Oksestriploin m. svampesauce og krydderurter​
    Vinanbefaling: Rocky Gully Shiraz, Frankland Estate, Australien
  • Svinemørbrad m. parmaskinke og trøffel​
    Vinanbefaling: Nebbiolo "Sterma", Langhe, La Bioca, Italien

Dessert

  • Saltet karamel m. syrlig sirup og knas ​
  • Citronfromage m. lakrids og sprøde kys

Vinanbefaling: Harslevelü, Late Harvest, Ungarn


Pris pr. couvert (ex drikkevarer)....................................... DKK 355,-