Gravid kvinde laver yoga

Graviditets- og efterfødselsyoga

Er du gravid eller ny mor? Har du svært ved at genkende din egen krop og de ting der sker med den?

Du er ikke alene! Mange kommer i tvivl om hvordan og hvor meget de skal bevæge sig under og efter en graviditet! Mange føler at kroppen bliver fremmed - men den har brug for at du hjælper den! Og det hjælper vi dig med! Kom til graviditets- og efterfødselsyoga i Fredericia Idrætscenter, en træning der hjælper med at støtte kvindekroppen under og efter graviditet.

Michelle Lykke er uddannet yogainstruktør og har selv oplevet på egen krop hvor meget der sker med kroppen når den skal skabe et nyt lille liv. Hun står, i samråd med fysioterapeuter, klar til at tage imod dig og alle eventuelle spørgsmål du måtte have omkring yoga under og efter graviditet.

Fokus er at forberede til forestående fødsel, samt at genfinde styrken efter en fødsel. Yoga er med til at skabe en følelse af velvære, samtidig med at styrke og smidiggøre kroppen. Ved hjælp af åndedræts teknikker i din praksis, kan du skabe en dyb forbindelse til din baby. Dette nærvær og evnen til at slappe af kan også være gavnligt i fødslen. Tag en pause fra hverdagen og tilbring tid med din baby, samtidig med du gør noget godt for dig selv.

TIDSPUNKT & STED​
Holdet kører torsdage fra kl. 14.00 - 14.55 - første gang er torsdag den 6. september. Mød op i holdsalen i Fredericia Idrætscenter.

Før første deltagelse, bedes du sende en mail til Michelle på, ml-yoga@outlook.dk. På den måde kan hun give dig den bedst mulige oplevelse.

PRIS
35 kr. pr. gang.

BOOKING
Tilmeld dig holdet via halbooking eller i svømmehallens reception.

Fitness pige hopper på trampolin

Jumping Fitness - Coming soon

FICNESS har indkøbt Jumping® PROFI trampoliner og er snart klar til at præsentere et Jumping-Fitness hold.

Læs mere
book mødelokaler

Book mødelokaler i FIC

I Fredericia Idrætscenter tilbyder vi møde- og konferencelokaler til en rigtig skarp pris!

Læs mere
modernisering fic

Moderniseringen af FIC

Elementerne til vores nye tilbygning er snart sat op, og byggeriet kan gå ind i sin næste fase.

Læs mere
book baner og sportsfaciliteter

Book baner og sportsfaciliteter

Fredericia Idrætscenter har indgået en aftale med WannaSport, som sikrer at du nemt og hurtigt kan booke vores baner og sportsfaciliteter.

Via WannaSport kan du booke:

Læs mere