Hold din næste fest i Fredericia Idrætscenter

Fester/fejringer

Hold din private fest i Fredericia Idrætscenter.

Lej et lækkert lokale i Fredericia Idrætscenter. Vi sørger for at rammerne er i orden, du står for det gode selskab, opdækning, service og evt. pynt.

Dette er festudgaven, hvor I selv skal gøre lidt. Men vi har fede faciliteter og masser aktiviteter I kan koble på jeres arrangement!

I skal købe alle drikkevarerne gennem os, men maden står I for, og bestemmer derfor selv, om det skal være hjemmesmurte sandwich, eller gourmetmad fra den fineste restaurant i byen.

Se priserne her:

Priserne er inkl. lokaleleje. opstilling, rengøring og adgang til lokalet dagen inden ca. kl. 18.
Fester I udover centerets åbningstid, kan ekstra timer tilkøbes for 400 kr. pr. time.

For info omkring større arrangementer kontakt Lars Landry Lynge.

Hold dit næste møde i Fredericia Idrætscenter

I Fredericia Idrætscenter tilbyder vi møde- og konferencelokaler til en rigtig skarp pris!

Vores placering midt i Jylland med kort afstand til motorvej og banegård gør os til et let tilgængeligt område fra alle landets retninger. Sammenholdt med vores gode møde- og konferencefaciliteter, og vores erfaring i at give en god oplevelse, gør os til et oplagt mødested.

Vi har lokaler til mindre forsamlinger og op til 1.500 personer.

Afhold konference, events og messer

En idrætshal kan sagtens pyntes op til fest! Vi har sammensat en lille timelapse video, der viser hvordan vi gjorde klar til Idrætsfesten 2019 i thansen ARENA.

Kommende arrangementer
Søn. d. 22/8

Aquayoga for gravide

Aquayoga er en af de bedste motionsformer for gravide. Det er en blid træning som er med til at smidiggøre bækkenet og styrke musklerne.

Søn. d. 22/8

Naja og Max Münster

Mød Naja og Max Münster med Far "Trucker" Finn og Mor Hanne i et foredrag, hvor familien fortæller om livet som YouTubere. Samtidig vil der være mulighed for selfies efter arrangementet.

Tirs. d. 31/8

Michelle Kristensen

Michelle Kristensen er en af landets mest markante stemmer i debatten om, hvordan vores sundhed fører til et liv og et arbejdsliv med trivsel og arbejdsglæde.

Tirs. d. 21/9

Marie Brixtofte

Marie vil i dette foredrag fortælle om, hvordan det var at vokse op med en far, der drak. Hun giver sit publikum en ærlig indsigt i misbruget, omsorgssvigtet og løftet til sig selv om at holde på hemmeligheden og beskytte sin far, Peter Brixtofte, og hans omdømme.