Overnatning

Fredericia Idrætscenter ligger midt i Trekantsområdet med mange overnatningsmuligheder i nærområdet.

Vi har overnatningsmuligheder lige rundt om hjørnet. Vores naboer, Hotel Fredericia og Danhostel Fredericia, har sammenlagt 148 værelser. Yderligere findes der mere end 5.000 hotelsenge inden for 20 min. kørsel. Nedenfor kan du se en kort beskrivelse af overnatningsmulighederne ved vores naboer, og vi har indsat et par links til alternative overnatningsmuligheder i området.

Hotel Fredericia

Best Western Plus Hotel Fredericia tilbyder rigtig gode forhold. Hotellet har fået 4 flotte stjerner og har 118 moderne værelser. Hotellet har de seneste år foretaget en gennemgribende renovering af alle værelser, moderniseret faciliteterne og fornyet indgangspartiet.

Læs mere>>

​Danhostel Fredericia

Midt i Madsbyparken, oppe på toppen af bakken, ligger Danhostel Fredericias røde bygninger. Her byder vært Torben Ottesen velkommen til 30 store værelser med eget bad og udgang til enten sø eller terrasse. På grund af sin centrale placering i Danmark er mange af vandrerhjemmets gæster besøgende, der kun bliver en enkelt overnatning eller to på vej gennem landet. Men selv på kort tid er der meget at opleve.

Læs mere>>

Overnatningsmuligheder i Fredericia og Middelfart

Læs mere>>