Mindfulness - Bevidst nærvær med Chanett

Vil du også se, hvad mindfulness kan gøre for dig?

Mindfulness kan på dansk oversættes til "bevidst nærvær", det at være fuldt til stede i nuet fra øjeblik til øjeblik, uden at dømme eller vurdere det, der er.

Gennem forskellige øvelser (gen)lærer vi at være bevidst nærværende tilstede i hverdagen. Et resultat heraf er ofte, at vi bedre kan:
– håndtere livets udfordringer med ro og overblik
– træffe valg, der er i overensstemmelse med vores kerneværdier
– være mere medfølende og accepterende i forholdt til både os selv og andre

Forløbet er desuden en indføring i et mindset, der på mange måder adskiller sig fra det mindset vi ellers lever vores liv ud fra, og som engang imellem kan gøre at vi føler vi lever livet på autopilot.

Det bevidste vågne nærvær aktiveres og kultiveres gennem meditationer, åndedrætsøvelser, mindful yoga og kropsscanninger mm.

Mellem sessionerne vil der også være hjemmearbejde, der giver deltagerne muligheden for langsomt og sikkert at opøve en ny måde "at være i verden på".

Vi kører et 8 ugers forløb, hvor du får 1½ times mindfulness træning i vores indbydende event-lokale der ligger i forbindelse med svømmehallen.

Efter træningen hygger vi med kaffe, te og frisk frugt.

Der er max. 12 deltagere på holdet

Onsdage kl. 17 - 18.30 (undtagen vinterferien)

Opstart 8. januar

Pris for alle 8 gange kr. 880,00
Ficness medlemmer kr. 640,00

Tilmeld dig senest d. 3. januar

OBS! Ficnessmedlemmer kan først tilmelde sig 3 uger før. Du kan dog tilmelde sig ved personlig henvendelse i receptionen allerede nu eller på telefon 72 10 60 83.

Relaterede arrangementer

Søn. d. 05/1

Mini Romersk Bad

Mini Romersk Bad er den første søndag i hver måned kl 14-15. Få en fed oplevelse sammen med vores dygtige gusmester, som har til sinde at give dig en forrygende time med lækre æteriske olier, peeling og et dampbad.

Man. d. 06/1

UDSOLGT: 8 ugers yin yoga forløb med Mette Labich

Vil du opleve glæden ved yin yoga?

Så har du nu muligheden for at afprøve denne form for yoga.

Fre. d. 24/1

Dig i centrum - Wellnessaften

Oplev en anderledes aften i Fredericia svømmehal, hvor du har mulighed for at forkæle dig selv eller en du kender.

Ons. d. 11/3

3 timers stressfri forløb

I samarbejde med sygeplejerske og yogalærer Chanett Babette Simonsen, holder vi et 3 timers stressfri livsstilsforløb, hvor du lærer at læse kroppens signaler, inden du føler at der ikke længere er ”plads til dig selv” i dit eget liv.