MediYoga i Fredericia Idrætscenter

MediYoga - for solenergien


Tag med til et tidligt morgen-event, hvor Christina Slot laver en mantra meditation der hedder "morgen-råbet". Dette kalibrerer og balancerer hele energisystemet.

Christina Slot er uddannet landmand, bioanalytiker & Medi-Yogalærer og -terapeut.

"Jeg har en kæmpe passion for holistisk sundhed. For mig er det ikke kun yoga, kost eller kosttilskud som gør os sundere, men et helhedssyn på os selv som menneske. Jeg er nysgerrig og fascineret af den forskellighed hvorledes vi hver især oplever tingene og derfor har brug for en forskellig tilgang til bedre at tage ansvar for egen sundhed og blive klogere på en selv."

​"Jeg vil gerne dyrke dig -så du kan dyrke dig selv!"


MediYoga er medicin og yoga. A match made in heaven!

Et eksempel på hvordan MediYoga virker i praksis:

Forhøjet blodtryk kan hurtigt justeres ved hjælp af flere forskellige moderne medicintyper, som alle behandler symptomerne, men ikke årsagen, så uden medicin kommer symptomerne tilbage.

MediYoga er en holistisk teknik, der balancerer fysisk, psykisk og emotionelt, hvilket betyder der gås i dybden med problemet. Medicinen hjælper akut med at sænke blodtrykket og med regelmæssig MediYoga (mindst 3 gange om ugen) kan årsagen mindskes eller endda måske helt forsvinde, så det forhøjede blodtryk bliver normal, og der kan trappes ud af medicinen.

MediYoga er en sammensætning af medicin og yoga og fungerer som bro mellem de to.


Pris
99 kr./pers. for medlemmer af FICNESS.
175 kr./pers. for ikke medlemmer.


Tilmelding
Tilmeld det holdet via holdplanen i halbooking, eller ved direkte kontakte til vores reception på tlf. 72106060.

Link til halbooking, klik her.

Relaterede arrangementer

Man. d. 29/8

Klang Meditation

Fordybelse, indsigt og ro. Meditationen hjælper dig til at blive mere nærværende, mere opmærksom, og bedre i stand til, at møde livets udfordringer og opgaver.

Tirs. d. 30/8

MediYoga - for solenergien

Tag med til et tidligt morgen-event, hvor Christina Slot laver en mantra meditation der hedder "morgen-råbet". Dette kalibrerer og balancerer hele energisystemet.

Tirs. d. 06/9

Udspring fra vipper

På udvalgte tirsdage vil instruktør, Peder Brandt, undervise i udspring. Eventet er ganske gratis, der skal blot købes alm. adgangsbillet til svømmehallen for at kunne deltage.

Fre. d. 23/9

MediYoga - balancering af Chakrasystemet

Tag med når Christina Slot gæster os og fortæller om chakrasystemet, betydning, samspil og farver.