MALURT i thansen arena

MALURT


MALURT er stærkt opsat på at genoptage den reunion-tur, der er blevet udsat. Det legendariske 80’er-rockband ønsker imidlertid ikke at vende tilbage til scenen, før restriktionerne (forhåbentlig) bliver fjernet helt. Derfor har MALURT nu besluttet at udskyde deres SuperLive-turné, såvel indendørs-koncerter som festivalshows, til 2022 – i tillid til, at det til den tid igen vil være muligt at gennemføre ægte rockkoncerter. Allerede købte billetter gælder til de nye datoer.

Forsanger Michael Falch udtaler:
‘Nu skrider vi til plan Q! Vi ønsker at afvikle MALURT-koncerterne som regulære rockshows med stående publikum for fulde drøn. Det er den ånd, vores publikum har set frem til at opleve, når vi nu endelig er blevet samlet igen. Folk skal ikke sidde og føle sig som stækkede undulater i et fuglebur, når de endelig – og kun for denne gang – kan komme til en MALURT-koncert. Der skal være liv i cowboyjakkerne!
Vi rykker derfor alle aktiviteter med MALURT til 2022 og satser på at holde os i live og i form indtil da!’

Vi opfordrer derfor alle til at beholde deres allerede købte billetter, som er gældende til koncerten i 2022.

Alle billetkøbere får mail direkte fra Billet.dk med yderligere information.


NY DATO!
Hvornår: Flyttet til 19.03.2022
Koncertstart: kl. 20:00 – døre kl. 19:00
Hvor: thansen arena, Fredericia
Pris fra : 395 kr ekskl. gebyr

Relaterede arrangementer

Man. d. 29/8

Klang Meditation

Fordybelse, indsigt og ro. Meditationen hjælper dig til at blive mere nærværende, mere opmærksom, og bedre i stand til, at møde livets udfordringer og opgaver.

Tirs. d. 30/8

MediYoga - for solenergien

Tag med til et tidligt morgen-event, hvor Christina Slot laver en mantra meditation der hedder "morgen-råbet". Dette kalibrerer og balancerer hele energisystemet.

Tirs. d. 06/9

Udspring fra vipper

På udvalgte tirsdage vil instruktør, Peder Brandt, undervise i udspring. Eventet er ganske gratis, der skal blot købes alm. adgangsbillet til svømmehallen for at kunne deltage.

Fre. d. 23/9

MediYoga - balancering af Chakrasystemet

Tag med når Christina Slot gæster os og fortæller om chakrasystemet, betydning, samspil og farver.