MALURT i thansen arena

MALURT


MALURT ønsker brændende at gennemføre den succesrige og anmelderroste reunion-turné, der blev afbrudt ved corona-nedlukningen efter de fem første koncerter. Turnéen skulle efter planen genoptages til september, men uvisheden råder i musikbranchen, og ingen tror pt. for alvor på, at man får lov at levere ægte rockshows med et tusindtalligt publikum til efteråret.

MALURT har altid – og i særlig grad – været indbegrebet af synergi med publikum, og bandet vil ikke risikere at skulle byde hverken publikum eller sig selv at skulle give nedskalerede shows ved evt. at halvere antallet af publikum og holde afstand under koncerterne. Det er bare ikke MALURT!

SuperLive-turnéen udskydes derfor til april-maj 2021. Til den tid vil alle begrænsninger forhåbentlig være fortid, så MALURT igen kan møde publikum i ægte rock-ånd. I Fredericia får vi besøg af det legendariske band den 30. april 2021.

Med denne turné slutter eventyret definitivt for MALURT. Som lovet fra første fløjt er det sidste mulighed, man får mulighed for at opleve genopstandne MALURT igen, og der bliver ikke noget med ekstra runder i manegen.

Vi opfordrer derfor alle til at beholde deres allerede købte billetter, som er gældende til koncerten i 2021.
Alle billetkøbere får mail direkte fra Billet.dk med yderligere information.

Hvornår: Flyttet til 30.04.2021
Koncertstart: kl. 20:00 – døre kl. 19:00
Hvor: thansen arena, Fredericia