RAZspa i Fredericia Idrætscenter

Kvindeaften med Raz fra RAZspa

Foredrag med skønhedsguruen Raz fra RAZspa, der lige nu også er aktuel i Beauty Bosserne.

Kom til en inspirerende aften med skønhedsguruen Rasmus Bjørn Andersen, kendt som Raz fra RAZspa. Lige nu er han aktuelt i Beautybosserne på Kanal5. Raz fortæller om egne produkter, og giver konkrete foreslag til hjemmespa. Tag veninden, moderen, vennen eller faderen med til dette fantastiske foredrag.

Rasmus Bjørn Andersen har i mange år studeret, undersøgt og arbejdet med, hvordan man kan anvende naturens helbredende og skønhedsfremende egenskaber. Med denne viden har han igennem de sidste 15 år udviklet skønhedsprodukter, ofte af ingredienser han selv plukker og samler fra den nordiske natur. Den viden han har opnået har gjort ham til en af Danmarks mest kendte skøn-hedseksperter. Den serie som Rasmus har udviklet hedder RAZspa.

Samtlige produkter er naturlige og flere er både økologisk og Fair Trade,indeholder ingen syntetiske parfumer og er fri for parabener og mineralske olier. RAZspa tager et stort socialt ansvar. Leret der anvendes i Cleansing Mask forarbejdes af et Fair Trade kooperativ i arrakech drevet af kvinder, på en mølle som han købte til dem i 2008. Gaveæsker samles af unge mænd med Downs syndrom. Duftlys produceres igennem et projekt for utilpassede piger på Lolland og produktlabels påsættes i et projekt for ikke-voldlige indsatte i de danske fængsler

Al produktion sker i Danmark, med viden dateret tilbage til vikingetiden kombineret med ny faglighed og hans egen overvældende kendskab til nordiske planter og urter samt deres virkemåder. RAZspa producerer produkter til den kræsne forbruger, med de lækreste onsistenser,
himmelske diskrete nordiske dufte og særdeles imponerende effekter.

I 2011 vandt RAZspa “Årets bedste spabehandling”, og i 2012 blev RAZspa’s deltager nr. 4 ved DM i saunagus. 6. januar 2015 åbner RAZspa i Torvehallerne; stade A7, hal 2. Her kan du komme og høre om produkterne, prøve produkterne og opleve universet. Produkterne forhandles i dag i den eksklusive RAZspa butik i Torvehallerne, København samt to modebutikker i London og en ny lifestyle butik i Beijing. Det kommende 400 m2 spa og wellness projekt på Frederiksberg har valgt RAZspa som eksklusiv partner på skønhedsområdet. I samarbejde med Forlaget Muusmann, er Rasmus ved at skrive en 600 siders almanak, med arbejdstitlen: Sund og Skøn med den Nordiske Natur.

Velkommen i RAZspas univers!

Sted: Fredericia Idrætscenter, thansen lounge på Monjasa Park
Arrangør: Lecture