Guidet rundvisning - Bag de låste døre 2

Har du undret dig over, hvordan der ser ud under svømmehallen? Hvor stort et teknisk set-up det kræver at holde bassinerne i gang? Eller hvordan teknikken fungerer i bowling?

Vi gentager successen fra sidste, hvor vi havde udsolgt!
I anledningen af vores 50 års jubilæum, udbyder vi en guidet rundtur med tidligere Centerdirektør Bent Bjerre Jørgensen, og tidligere Tekniskchef Rene Villefrance!

Du kommer med bag de låste døre og hemmelige gange som forbinder Fredericia Idrætscenter og Monjasa Park. På rundvisningen kommer du til at se og høre historier og fortællinger om det tekniske og det der driver hallerne, Monjasa Park, bowling- og keglecenteret, samt svømmehal og badeland. Du får et indblik i de faciliteter som danner ramme for FC Fredericia, FHK og Triathlon klubben. Du kommer også til at høre om udviklingen i Fredericia Idrætscenter gennem årene.

- Gratis
- Varighed: ca. 2 timer
- Du skal være hurtig, der er kun 25 pladser.
- Vi mødes i den nye forhal under den store skærm

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på: cecillia.nielsen@fredericia.dk

Relaterede arrangementer

Søn. d. 02/6

Mini Romersk Bad

Mini Romersk Bad er den første søndag i hver måned kl 14-15. Få en fed oplevelse sammen med vores dygtige gusmester, som har til sinde at give dig en forrygende time med lækre æteriske olier, peeling og et dampbad.

Ons. d. 05/6

Hot Yoga event

Vi har fokus på smidighed, styrke og kroppens muligheder i varmen. Hot yoga er et godt supplement til alle andre former for træning af kroppen.

Lør. d. 15/6

Gratis yoga for alle

Gratis jubilæumsyoga for alle sammen med Tina Blomstergren i Thansen arena.

Fre. d. 21/6

3 dages yoga event med Mette Labich

Glæd dig til 3 dage med yin yoga.