Femininpower Connect med Isabelle Rodrigues

Femininpower Connect


OPDATERET

Venligst bemærk, at dette event nu foregår indendørs i ADP Loungen i Fredericia Idrætscenter.


Tag med til en dag i selvkærlighedens tegn hvor vi connecter med vores kvindelighed, urkraft og femininitet.

Nu har alle FICNESS medlemmer mulighed for at deltage i dette fantastiske event til en skarp pris! Vi har nemlig sikret nogle pladser til vores medlemmer, som kan købes for kun 195 kr./pers. Billetterne købes via holdplanen.

Venligst bemærk, at tilmeldingerne sker efter "først til mølle" princippet. Er FICNESS billetterne udsolgt, kan du købe din billet via Isabelle Rodrigues hjemmeside til 350 kr./pers.


Lørdag den 8. maj 2021 giver Isabelle Rodrigues den gas i ADP Loungen i Fredericia Idrætscenter.

Gennem feminin dans, bevægelser og udstræk, connecter vi med vores kvindelighed, urkraft og femininitet. Isabelle guider dig fra hovedet ned kroppen, så du skaber kontakt til din indre feminine power, som er en kraft, der bor i os alle.

I livets hast kan vi disconnecte til vores feminine kraft, fordi vi går i hovedet og bliver logisk tænkende. Dermed mister vi som kvinder vores power. Det er den femininepower jeg Isabelle guide dig ind i at mærke, så du igen kan blive connected med hende.

Gennem dansen og bevægelserne renses energisystemet og vores kroppe åbnes op til mere frihed, glæde og feminin tilstedeværelse.

Vi skal bevæge os til groundende tromme rytmer, sansende instrumental musik og opløftende toner. Musikken, bevægelserne og energien vil tilsammen skabe en formiddag fyldt med selvkærlighed, sansning, healing og dyb tilstedeværelse i nuet.

Afslutningsvis bydes der frisk frugt og nærende snacks, og der vil være tid til snak samt afrunding.​


Der er i alt sat 25 billetter til salg, så der er god plads og sikker afstand mellem alle deltagere.

Spørgsmål: Skriv til os på event@fredericia.dk eller kontakt Isabelle direkte på tlf.: 2448 9039.