Covid-19

OPDATERET DEN 23. OKTOBER 2020

Vi har nedenfor valgt at videregive de væsentligste punkter af de nye restriktioner, i forhold til situationen i Fredericia Idrætscenter.


FORSAMLINGER

Fra den 26. oktober er der forbud mod at forsamles mere end 10 personer. Der er dog visse undtagelser:

Svømmehal/badeland:
Må fortsat holde åbent for almindelig ophold og færdsel på tværs af aldersgrupper.

Træningscenter:
Må fortsat holde åbent for almindelig ophold og færdsel på tværs af aldersgrupper, vi tillader max 50 personer af gangen.

Bowling- og keglecenter:
Der må være samlet op til 50 personer i henholdsvis bowlingcentret og keglecentret. Her gælder det, at hver bane tæller som 1 gruppe, hvorfor man gerne må være samme antal pr. bane som normalt.
Dog må der maksimalt være 10 personer i opholdsområdet bagved banerne.

Arrangementer:
I lokaler, lokaliteter og arrangementer mv., hvor kunder, besøgende eller deltagere i al væsentlighed sidder ned på faste pladser med retning mod en scene, biograflærred, bane eller lignende må der være op til 500 personer til stede.

Børn/unge under 21 år:
Der må være samlet op til 50 personer inklusiv evt. ansvarlige personer over 21 år, hvis dette vurderes nødvendigt for forsvarlig afholdelse af aktiviteten. Der må maksimalt samles 50 i alt til disse aktiviteter.


MUNDBIND

Fra torsdag den 29. oktober er det påkrævet at personer fra 12 år skal bære mundbind eller visir ved besøg i Fredericia Idrætscenter. Kravet om brug af mundbind eller visir gælder både kunder, besøgende, tilskuere samt personale tilknyttet FIC.

Kravet om brug af mundbind eller visir gælder ikke, når man sidder ned eller hvis mundbind eller visir ikke kan bæres grundet aktivitetens natur (f.eks. ved omklædning, træning mv.).


OMKLÆDNING

Vi opfordrer fortsat alle til at klæde om og bade derhjemme. Dette for at minimere chancen for smittespredning samt at passe på hinanden.

Fremadrettet holder vi dog omklædningsrum 2-8 samt 13+15 åbne, alle hverdage. I weekenderne åbner vi udvalgte omklædningsrum efter aktivitetsniveau.

Vi stiller sprit frem i samtlige åbne omklædningsrum og henstiller til at man tørrer brugte overflader af efter sig selv.


Hvad gør vi i Fredericia Idrætscenter?

Vi har implementeret en lang række ekstra tiltag:

 • Nyt certificeret rengørings setup
 • Intensiveret rengøring og afspritning
 • Yderligere afspritningsstationer i alle områder og ved indgangen
 • Afstandsmarkering, retningsangivning i højttrafikerede zoner, ekstra afstand mellem udvalgte maskiner
 • Kapacitetsstyring i centret via indgange og halbooking

Vi har taget en række forholdsregler, så det er sikkert for dig at færdes i Fredericia Idrætscenter, men vi kan ikke løse opgaven alene. Vis hensyn og husk afspritning, når du træner og er i centret, så er der plads til alle i trygge rammer.

 • Hold afstand – og vis hensyn
 • Vask dine hænder ofte og desinficer
 • Afsprit udstyr efter brug
 • Host og nys i dit ærme, ikke i dine hænder
 • Begræns den fysiske kontakt
 • Bliv hjemme, hvis du føler dig sløj eller utilpas

Hvis du er syg eller i risikogruppen?

 • Føler du dig syg, utilpas eller sløj, så skal du blive hjemme – vi glæder os til at se dig igen, når du er frisk. Vis hensyn og omtanke.
 • Er du udsat eller befinder du dig i en risikogruppe, så skal du kontakte din egen læge omkring vejledning for træning og din personlige situation.

Kontakt os

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.
Send os en besked via Facebook, send os en mail på fic@fredericia.dk eller kontakt vores personale på tlf. 2092 7241.