Mad & drikke

I Fredericia Idrætscenter tilbyder vi sund mad lavet af friske råvarer i Café FIC.

I caféen finder du altid et sundt tilbud til at stille din sult eller tørst. Bland din egen salat, byg din egen sandwich eller vælg en ret fra menukortet.

Som gæst i Fredericia Idrætscenter, kan du købe mad og drikke flere steder i centret. Nedenfor kan du læse om de muligheder vi tilbyder.

Café FIC

​Cafèen har en central beliggenhed i Fredericia Idrætscenter, og et bredt udvalg af lækre menuer, som serveres i hyggelig omgivelser. Der er lagt op til et uformelt miljø hvor man kan mødes i forskellige sammenhænge: I forbindelse med arrangementer i idrætscenteret, blot for at nyde et afslappet måltid mad eller måske til en uformel forretningsfrokost.

Udvalget i mad og drikkevarer er alsidigt, og man kan, når vejret tillader det, nyde maden på den skønne terrasse.

Se menukortet her.

Badelandscaféen

For at være tæt på vores gæster, har vi også en café beligende i vores vådområde. Hvis du er i svømmehallen eller i badeland, kan du benytte vores badelandscafé, hvor du kan købe udvalgte snacks, sandwich og drikkevarer.

Se menukortet her.

Udskænkning i Bowling- og Keglecenteret

Mens du spiller bowling- eller kegler er der mulighed for at købe drikkevarer og en mindre udvalg af snacks.

Se udvalget her.

Egen mad & drikke

Det er ikke tilladt at medbringe egen mad og drikke i Fredericia Idrætscenter. I særlige tilfælde kan der gives dipensation, men det kræver en særlig tilladelse fra Café FIC.

Du kan kontakte Café FIC på cafefic@fredericia.dk eller via tlf. 72105800.