Fredericia Idrætscenter
f
f
f
f
ff
f
f
f
AquaPunkt - gratis vandtræning i svømmehallen

AquaPunkt er et gratis træningstilbud fra Gigtforeningen til alle, der holder af at komme i svømmehallen. Vi har udviklet AquaPunkt, da den nyeste forskning peger på, at der skal træning til, hvis du virkelig vil gøre noget ved dit ømme punkt.

AquaPunkt styrker kroppen, lindrer de ømme punkter og forebygger problemer i led, ryg og muskler, før det bliver til en varig tilstand.

AquaPunkt er enkle øvelser for arme, skuldre, ryg, mave, hofter og ben. Redskaber og beskrivelser af øvelserne finder du på AquaPunkt-vognen ved bassinet. Er du i tvivl? Spørg AquaCoachen – en særligt uddannet livredder, som kan hjælpe dig i gang og give dig gode råd.
f
f
f
f
AquaPunkt er fem øvelsesserier til dig, der gerne vil forebygge og lindre mange af de mest udbredte problemer i led, ryg og muskler.
Læs mere om AquaPunkt
AquaMama er seks øvelser udviklet til gravide, der gerne vil holde sig i form og forebygge smerter i eksemplevis lænd og ryg.
Læs mere om AquaMama
AquaPlay er seks øvelser til familier og andre legesyge sjæle, der kan lide at styrke kroppen og samtidig have det sjovt i svømmehallen.
Læs mere om AquaPlay
f
f
f
f
f
Prøv AquaPunkt
Har du svært ved at komme ud af sofaen eller værker ryggen? Bare rolig, der er hjælp at hente. Du kan træne AquaPunkt i svømmehaller over hele landet - det er nemt, effektivt og det virker. Og så er det selvfølgelig gratis, når entréen er betalt. Se her, hvor nemt det er at komme i gang.
f
f
Fredericia Idrætscenter | Vestre Ringvej 100 | 7000 Fredericia | Tlf.: 72106060